BEAUTYCASE | BEURSSTAND APPLICATIE KLU
Beursstand applicatie Koninklijke Luchtmacht

In opdracht van Reinforce en de Koninklijke Luchtmacht heeft Dycon een Apple applicatie gemaakt.
De applicatie is geëinstalleerd op een twaaltal Apple iMacs die in de stand van de Luchtmacht zijn verwerkt.
Bezoekers van de stand van de Luchtmacht kunnen zich met deze applicatie aanmelden voor een voorlichting voor een baan bij de Luchtmacht.
Iemand die gëinteresseerd is in werken bij de Luchtmacht kan met de applicatie aangeven welke vooropleidingen genoten zijn.
Tevens kan er een interesse veld worden opgegeven.
Alle gegevens van de bezoekers worden centraal opgeslagen zodat een callcenter de geëinteresseerde op naderhand kan bereiken om een afspraak te maken voor een voorlichting. De applicatie wordt ingezet op vrijwel alle baan en carrierrebeurzen in Nederland.
Bovendien werd de applicatie tijdens de Luchtmachten 2009 te Volkel en Luchtmachtdagendagen 2010 te Gilze-Rijen ingezet met veel potentiële nieuwe collega's voor de Luchtmacht als gevolg.
De applicatie kan ook voor u een welkome aanvulling zijn als presentatie op de beursvloer. Tevens zijn de mogelijkheden van een dergelijke applicatie grenzeloos. U kunt een gëinteresseerd bijvoorbeeld direct geautomatiseerd een SMS of MMS sturen om nader kennis te maken. Informeert u naar de mogelijkheden.