BEAUTYCASE | INTERIOR ARTWORK RAETSMARINE
Artwork voor het hoofdkantoor van RaetsMarine te Rotterdam

In opdracht van Reinforce hebben we voor het nieuwe hoofdkantoor van RaetsMarine in Rotterdam diverse decoraties gemaakt. Op elk van de vier verdiepingen zijn diverse afdelingen geplaatst met ieder een eigen taak. Voor deze afdelingen zijn door RaetsMarine en Reinforce thema's bedacht die aansluiten bij deze taken. Wanden plafonds en deuren zijn, met de diverse thema's als uitgangangspunt, gedecoreerd. Dycon ontwierp hiervoor de diverse uitingen. De thema's zijn Men of Discovery, Sherlock Holmes, Da Vinci en Wijsheren.
In het gehele kantoor zijn glazen wanden ter afscheiding geplaatst. Het interieur en de speelse wanden zorgen voor een intieme sfeer en maken het kantoor erg bijzonder. De wanden zijn door Hi-Res te Hoogezand, voorzien van een chrystal edge folie. Met deze folie lijkt het alsof tekeningen en teksten zijn gezandstraald. Doordat de signing maar een gedeelte van de glazen wanden bedekt geeft het de ruimten een open en toch gesloten sfeer mee. Voor de folie ontwierp Dycon in samenwerking met Reinforce diverse patronen, teksten en ander artwork die de ruimten een eigen karakter geven. De diverse vergaderruimten hebben we bovendien een extra decoratie mee gegeven door canvasdoeken te plaatsen met ook weer het thema als uitgangspunt.
De entree van Raets is een echte eyecatcher geworden. Een bezoeker krijgt een warm onthaal door een mega plafondschildering (7,5 m. x 2,5 m.). Bovendien zijn een fraai ontworpen balie en bank (concept van Reinforce en Ginart) in de vorm van het logo echte eyecatchers die een bezoek aan het hoofdkantoor zeker de moeite waard maken.