BEAUTYCASE | MAKELAARDIJ WEBSITE
Veer Makelaardij

In opdracht van Veer Makelaardij ontwierp en ontwikkelde Dycon de corporate website. Alle diensten die de makelaardij levert komen aan bod. Tevens worden objecten, die Veer in de portefeuille heeft, op een grafische manier gepresenteerd. Zo kunnen bezoekers altijd het actuele aanbod van Veer Makelaardij bekijken.
Van elk te koop aangeboden object is er een uitgebreide fotoreportage te bekijken en er wordt op een overzichtelijke manier achtergrond informatie weergegeven. Makelaardij Veer kan, met behulp van het speciaal ontwikkelde content management systeem, aanbod en overige pagina's binnen de website beheren.
Het aanbod van veermakelaardij.nl is gekoppeld aan de populaire huisaanbod site jaap.nl. Nieuw geplaatse objecten worden zo gelijk ook zichtbaar op jaap.nl.
De makelaar kan brochures in pdf vorm plaatsen bij de objecten. Bezoekers kunnen, indien ze geïnteresseerd zijn in een object, adres en contactinformatie achterlaten. Zodoende kunnen ze de betreffende brochure downloaden, danwel aanvragen om deze per post als hard-copy toegestuurd te krijgen.